Sunday 7 October 2007

Lewis Hamilton World Champion

Not yet. Not just now. It ain't over 'till is over! Yeah! "Lady Luck" was on his side this year. Until today. And what a difference can this make.
As you can see, I am not a Lewis fan. What I don't like about him? Appearances can be deceptive. Schumacher wanted to look like nice gay, but Hamilton put this "wolf in sheep disguise"on completely different level. But, he is good. Very good. World champion good....

2 comments:

Pero said...

karakterno bi ob Šumija vsekakor prej postavil Alonsa. Isti način pri dirkanju, torej umazane igre za dosego zmage (na vsak način torej), to pomeni izrivanje iz steze, zadrževanje v boksih itd. No Schumacher je šel še v večje ekstreme, recimo on je kar parkiral bolid na prvem ovinku na koncu kvalifikacij VN Monaca (lansko leto). Pa seveda je imel celo moštvo za sabo in oprodo (Barichella), ki mu je prepuščal zmage (saj se spomnite predvsem sezone 01, ko je sta se na VN Avstrije že skoraj ustavila pred ciljem, ker je Šumi glumil, kao da ga ne spusti ali ne vem kaj, najbrž ga je bilo že malo sram, da je že parkrat v tisti sezoni "prehitel" Barichella ravno v zadnjem krogu, po možnosti celo v zadnjem ovinku).

Ne rečem da Hamilton ni hinavec itd, in v ozadju ne igra umazane igre, vsekakor pa je na stezi korekten, bolj kot Alonso. In dosegel je več kot vsi ostali v prvi sezoni. Bistveno, bistveno več! Sam mu privoščim naslov prvaka, ker je pač fenomen. Privoščil bi ga tudi Kimiju, ki je nekakšni večni osmoljenec, čeprav se okvare ponavljajo tudi pri Ferrariju, tako da že počasi dvomim, da je krivda le na avtu...Alonso me pa preveč spominja na Schumija in mi gre na živce. Čeprav je dober in marsikdaj atraktiven voznik.

CrniSC said...

Hehehehe, zgleda da nam "navijaška" očala dajo "močno ukrovljeno perspektivo". Sam navijam za Alonsa in če bi sam napisal, bi napisal enako kot ti, vendar da me Hamilton spominja na Šumija... Nihče še ni prišel iz nižjega tekmovanja v najboljši bolid F1 v svoji "rookie" sezoni. Kje so na začetku karijere vozili Senna, Alonso, Šumi, Raikonnen, Prost,... V drugi ligi F1. Se pa strinjam glede Kimija. Lahko bi že bil prvak. Bi mu privoščil. Prej kot Hamiltonu. Je pa še en mladinec na zadnjih dveh dirkah naredil nekaj neverjetnga. Vettel v Torro Rossu! Me prav zanima, kaj bi delal v Mclarnu...